De speelgoedfabriek voor grote jongens

De speelgoedfabriek voor grote jongens

 

Ik kan me de dag nog goed herinneren. Ik was tien jaar en zat met mijn moeder in de keuken toen we ineens een hard geronk hoorden. Een brullend racemonster kwam onze oprit opgereden. Het bleek mijn vader die aan kwam zetten met een rode Donkervoort. Iets waar mijn moeder niet helemaal op gerekend had. Ik liep springend naar buiten om de auto te bekijken. Later heb ik vaak naast mijn vader mogen zitten wanneer hij de rode wagen uit zijn zelf gebouwde garage haalde. Dit was de eerste sportwagen die hij kocht na de geboorte van mijn broer en mij. Langverwacht.

Maar eigenlijk is het natuurlijk niet normaal dat mijn vader zo autogestoord is. Ik vroeg hem om mij in te wijden in de geheime autowereld waartoe alle mannen uit mijn omgeving behoren. Mijn vader bracht me daarop naar Carosseriebouw Jansen: een speelgoedfabriek voor grote jongens.

Deze Documentaire maakte ik voor mijn opleiding.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s