Achter het verhaal

Voor Dagblad van het Noorden bedacht en maakte ik vanaf 2015 ‘Achter het verhaal’. In deze wekelijkse podcast vertelde ik samen met de verslaggever hoe het verhaal in de krant tot stand was gekomen. Het dagblad was hiermee de eerste Nederlandse krant met een podcast. Het was een nieuw en vernieuwend concept, waarmee de krant inzicht bood in het journalistieke proces. 

Aflevering 33 – Moordbroers
Dagblad van het Noorden schrijft al vanaf 2012 over twee verschillende zaken. Het echtpaar Veenendaal dat zelfmoord leek te plegen en de vermoorde wandelaar Smit. Beide verhalen hebben iets vreemds. Voor zowel de politie als de verslaggevers lijken de zaken lange tijd onoplosbaar.

Meer afleveringen van Achter het verhaal zijn hier te beluisteren.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s