Oerend harTT

Eén keer in het jaar gaan in Assen alle remmen los. Elke ingetogen ziel, van coureurs tot publiek, laat zich dan even gaan. In Oerend harTT vertelt Marjolein Knol drie sterke verhalen over de TT. Over de motorraces, het feestgedruis op de festivals en de campings. Over vroeger en nu.

RTV Drenthe publiceerde Oerend harTT in juni 2017. De serie won de NL Award in de categorie Beste Radioprogramma. Ook werd Oerend harTT tweede bij de uitreiking van de NTR Podcastprijs 2018, een aanmoedigingsprijs voor aankomende podcast- en radiomakers. De jury sprak van een ‘met liefde gemaakte, verhalende podcast’. “Een sympathieke serie met anekdotes over een regionaal evenement met landelijke uitstraling: de TT van Assen. Het scheurend rubber knalt je uit de speakers”, aldus de jury.

De eerste van de drie afleveringen kun je hier beluisteren. Ook is de serie te vinden in elke podcastapp. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s