Binnen de Muren

Hoe is het om in een gevangenis te leven? Die vraag probeer ik te beantwoorden in deze podcast voor RTV Drenthe. Ik liep een jaar mee in gevangenis Esserheem in het Drentse Veenhuizen. Daar sprak ik verschillende (lang)gestraften en bewaarders. Zij vertellen over de ongeschreven regels, het missen van familie en de invloed van politiek op het gevangeniswezen. Binnen de Muren is een zevendelige serie en is te beluisteren via iTunes, Spotify en Stitcher.

VINK, de podcastgids van Nederland, beoordeelt deze podcast als ‘beklemmend en interessant’. En volgens dagblad Trouw zijn de verhalen in deze podcast openhartig, schokkend, maar ook ontzettend grappig en vakkundig gemonteerd. ‘De enige kritiek op Binnen de muren is dat het na zeven afleveringen al is afgelopen. Knol mag veel langer door met haar verhalen uit de Drentse bajes.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s